VM Junior 2016

VM 2016Helle og Anne Vilde Tuxen har i VM junior i Russland gjort det veldig bra. Med solid god stuping i konkurranse med verdenseliten viste de at stupere fra Norge kan hevde seg høyt.

Helle fulgte opp sølvmedaljen fra EM junior og stupte seg til finale på 10 meteren i klasse B. I finalen stupte hun seg opp til 10. plass som neste beste fra Europa. Helle stupte bra på svikt hvor hun på 3 meter ble nummer 17 og nummer 20 på 1 meter.

I den eldste juniorklasse var det høyt nivå. Anne Vilde satte sine stup og viste at hun er med blant de beste. På 10 meteren kom hun på 20. plass og på 3 meter svikt endte hun på 22. plass. I konkurranse med over 30 av de beste stuperne i verden er dette sterkt.

I synkron gikk det også bra. Helle og Anne Vilde endte som det ellevte beste paret og kunne fort ha kommet noen plasser høyere hvis alle stupene hadde sittet perfekt.

Synkro video